Denk groot, start klein

Zoveel plannen en dan niet kunnen beginnen?

Misschien herken je dat wel, grootse plannen en ideeën, maar uiteindelijk gebeurt er niets.  De hele dag bezig met uitzoeken en bedenken waar te beginnen en dan eind van de dag is er weer niks gedaan. Geen letter op papier, website in dit geval. Je bent aan het uitstellen.

Je kan beter starten met iets kleins en dat in de loop van de tijd gaan uitbouwen, dan dat je blijft uitstellen omdat je grootste plannen nog niet concreet zijn.

 

Denk groot, start klein!

Een mooie slogan van Eelco de Boer gevonden op zijn website winst.nl. Want waarom zou je het uitstellen? Je zou kunnen denken om eerst wat geld te sparen en daarvoor een gelikte site te laten maken. Maar waarom? Van uitstel komt afstel ….. ? Je kan beter een kleine website maken en die goed uitwerken en optimaliseren met zoekwoorden zodat Google die kan gaan vinden. Het is namelijk niet zo dat Google je site snel opneemt. En elke dag is er één.

Dan is het NU tijd om dat te veranderen ! We gaan beginnen.

We gaan een account aanmaken bij een goedkope provider Versio. Een website installeren, een geschikt thema uitzoeken die jij leuk vindt. Daarna gaan we 5 pagina’s schrijven en 5 artikelen plaatsen. Inclusief leuke afbeeldingen waardoor je website er ook nog eens leuk komt uit te zien.

Tegelijkertijd gaan we de zoekmachineoptimalisatie aanpakken, zodat we gevonden worden door Google.

En last but not least, we gaan affliate marketing opzetten. En dan verdient de website zichzelf terug.